Priser

Bröllopspaket

1 Timme (Porträtt)

20 Fantastiska bröllopsporträtt
Redigerade och levererade online.


3000 :-

3 Timmar

50 vackra bilder
Redigerade och levererade säkert online.


8 000:-

6 Timmar

100 vackra bilder
Redigerade och levererade säkert online.


12 000:-

12 Timmar

300 vackra bilder
Redigerade och levererade säkert online.


28 000:-

Timpris

1200:-

alla paket och avgifter är föremål för en skatteökning på 25%.

vad händer sen

Planen

När du har skickat ett meddelande kontaktar jag oss via e-post. Vi träffas eller ringer oss för att diskutera din vision, plats och önskemål. Vi skriver på ett kontrakt och börjar planera alla detaljer.


1

På dagen

Dagen för fotograferingen kommer att bli minnesvärd. Eftersom vi kommer att ha allt planerat i förväg, allt du behöver göra är att ha kul, njuta av varje ögonblick och vara dig själv.


2

Minnen

2 veckor efter fotograferingen kommer du att kunna ladda ner hela din fotografering via ett säkert privat galleri på pixieset.com


3

FAQ

HUR FOTOGRAFERAR DU BRÖLLOP

Bokningsförfrågan: Inled processen genom att skicka in en bokningsförfrågan genom det tillhandahållna formuläret här på arielartstudios.com

Personlig bokningsprocess: Om mitt schema överensstämmer med din önskade datum kommer vi att påbörja en personlig bokningsresa. Detta ger oss möjlighet att etablera en koppling och hantera eventuella frågor du kan ha. Under denna process har du privilegiet att välja det fotopaket som bäst passar din vision. Detta steg säkerställer att du känner dig trygg och väl förberedd när vi går vidare med att säkra din speciella dag. Datumet anses säkert vid betalning av en 10% bokningsavgift för ditt valda paket.

Personligt möte: Ungefär en månad före ditt bröllop kommer vi att ordna ett personligt möte, vilket ger oss möjlighet att fördjupa oss i de intrikata detaljerna i din dag. 3, 6 och 12 timmars paket inkluderar möjligheten till en testfotografering, anpassad efter dina preferenser.

Betalningsflexibilitet: De återstående 90% kan betalas bekvämt efter det att hela fotograferingen har skickats till dig inom 2 veckor efter ditt bokade datum.

Snabb leverans: Dina älskade bröllopsfoton kommer att levereras inom en tidsram på 14 dagar.

Var bor du och reser du?

Jag är baserad i Alingsås, Sverige, och ja, jag älskar att resa! Om du vill att jag fotograferar din berättelse krävs en reseavgift beroende på var den utspelar sig. Med bil tillkommer en avgift på 40 kr/mil inklusive skatter.

Jag gör bröllopsfotografering i Göteborg, Alingsås, Trollhättan, Ulricehamn, Skövde, Jonköping, Borås, Uddevalla, Lidköping, Vänersborg, Partille, Lerum, Floda, Stockholm, Malmö, Helsingborg, Lund, och andra delar av Sverige.

När kommer vi få våra foton?

Du kommer att få en länk till en online-galleri med alla dina foton inom 14 dagar från fotograferingsdatumet. Du kan ladda ner alla foton från galleriet, dela dem, välja dina favoriter och även beställa utskrifter!